Vrienden van New Arts op de zomerfeesten

De Nijmeegse vierdaagse komt er weer aan, en daarmee ook de bijbehorende zomerfeesten waar de hele stad zich een week lang aan overgeeft. New Arts wordt daar indirect vertegenwoordigd, want onze vrienden Roscovitsch en Ishwana staan tijdens de feesten op het podium.

Op dinsdag 21 juli staat onze eigen Roscovitsch op de JBL stage bij Matrixx at the Park. Die stage draait de hele avond om hiphop, en het programma wordt gevuld door Rosco's platform Kamp Ras en de Amsterdamse clubavond Encore. Onder anderen Kabel en Poke treden op, en er wordt een nieuwe release van Kamp Ras verwacht. Dat wordt dus een spannende avond. Matrixx at the Park is natuurlijk helemaal gratis te bezoeken, dus kom langs!

Spoken word artiest Ishwana is ook te zien tijdens de zomerfeesten. Zijn homoseksualiteit speelt een grote rol in zijn muziek, en het is dus niet verwonderlijk dat hij op de roze woensdag optreedt. Als je meer wilt weten over zijn achtergrond, lees dan dit interview van vice. Ishwana is op 22 juli te zien in café Thomtom.

Terug naar overzicht