Voorrondes Stand Out 2018 in april en mei!

Have you got what it takes?

In april en mei gaan nieuwe voorrondes voor Stand Out van start, de talentenjacht in rap, dans, zang en beats maken. Er zijn dit jaar voorrondes in Eindhoven, Amsterdam, Zwolle en Nijmegen. De finale is 30 juni bij Nijmeegs poppodium Doornroosje.

Voorrondes in vier steden
Stand Out is voor jongeren tussen de 11 en 30 jaar. Je kunt je inschrijven voor de disciplines rap, dans, zang en beats maken. Als je je inschrijft mag je tijdens één van de voorrondes je kunsten laten zien aan een jury, die bestaat uit bekende artiesten zoals Winne, Rochelle, Wantigga en Percy Kruythoff. Zij geven je feedback en kiezen wie er doorgaan. Er zijn vier voorrondes in vier steden:
- Zaterdag 14 april in Lindenberg Aldenhof (Nijmegen)
- Zaterdag 21 april in NoLlimit (Amsterdam)
- Zondag 6 mei in Dynamo (Eindhoven)
- Zaterdag 19 mei in Hedon (Zwolle)

Masterclasses en finale
Voorrondes overleefd? Dan mag je op 26 en 27 mei meedoen aan een weekend met masterclasses in Apeldoorn. 16 acts gaan uiteindelijk door naar de finale op zaterdag 30 juni in poppodium Doornroosje in Nijmegen.

Prijzen
Binnen elke discipline wint één winnaar 150 euro cash. Er wordt ook één hoofdprijs uitgereikt: een bedrag van 2500 euro, te besteden aan je eigen artistieke ontwikkeling.

Inschrijven
Je kunt je tot vijf dagen voor de voorronde van jouw keuze inschrijven. Dit doe je door een mail te sturen naar StandoutNL@gmail.com. Vermeld hierin je naam en leeftijd en geef aan voor welke discipline je je wil inschrijven en in welke stad je aan de voorronde wil meedoen. Deelname aan Stand Out is gratis.

Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door Provincie Gelderland en het Prins Bernhard Cultuurfonds.

Terug naar overzicht