Open dag in de Aldenhof

Ons eigen Lindenberg pand in de Aldenhof gooit op 20 september de deuren open voor een open dag. Samen met de organisaties waarmee wij het pad delen zorgen we voor een dag vol toffe workshops, optredens en voorstellingen. Urban Dance Academy, New Arts, Lindenberg en Jongerenwerk Dukenburg willen wijkactiviteiten in Dukenburg op de kaart zetten.

Onze succesvolle theatervoorstelling 'Jij als persoon' wordt weer op de planken gezet, en rappers komen hun kunsten vertonen. Daarnaast kun je meedoen met korte workshops, van rap tot dans en van schilderen tot fashion. Bij goed weer is ook buiten het pand genoeg te doen, zoals muziek- en dansoptredens vanuit New Arts, de Lindenberg en Urban Dance Academy en sportactiviteiten door Jongerenwerk Dukenburg.

I love LA

Lindenberg Aldenhof wil met de open dag het pand meer onder de aandacht brengen bij bewoners van Dukenburgse wijken. Veel mensen weten niet dat dit een aparte locatie is die dus niet in het centrum ligt. De open dag sluit aan bij de Open Deur week van de Lindenberg centrum. Ook in het pand in de Aldenhof kan iedereen van 14 tot 19 september binnenlopen en meedoen met workshops van de 4 organisaties.

 

Terug naar overzicht