New Arts Nijmegen presenteert ‘BLUT – skeere tijden’, een urban arts voorstelling over schulden onder jongeren

Vanaf 21 maart 2018 spelen negen jonge acteurs de interactieve voorstelling ‘BLUT – skeere tijden’, een interactieve theatervoorstelling over armoede en schuldenproblematiek onder jongeren in Nederland. New Arts Nijmegen wil met deze voorstelling bewustwording creëren, om zo te voorkomen dat veel jongeren zich in de schulden steken. BLUT is geschikt voor scholieren van het voortgezet onderwijs en mbo-scholen. 

Voor jongeren, door jongeren
BLUT is een voorstelling met spoken word, dans, zang en theater, over schulden en armoede onder jongeren. Het verhaal is gebaseerd op de ervaringen van de acteurs. Bij iedere voorstelling wordt het publiek uitgedaagd om de afloop van het verhaal te beïnvloeden. Is de oplossing voor financiële problemen echt zo simpel als het lijkt?

Première
De première  van BLUT was op 23 maart om 20.00 uur in Lindenberg locatie Aldenhof, Nijmegen. Voor meer informatie of het boeken van de voorstelling kunt u contact opnemen met José Verhaegh, projectleider van BLUT – skeere tijden (jose@newartsnijmegen.nl ).

Terug naar overzicht