Meester Gezel Project

Onze Queen deed mee!

Op 8 juni om 19.30 uur werd tijdens de Nacht van de Mode het Meester Gezel project gepresenteerd: een project waarbij acht jonge creatieve talenten gekoppeld werden aan een creatief ondernemen uit het modekwartier. Queen Nguyen, young designer talent, deed vanuit New Arts Nijmegen mee.

 

Het Meester Gezel Project

De afgelopen maanden hebben acht ambitieuze jongeren ["Gezellen"] gewerkt in het atelier van een creatief ondernemer uit het modekwartier ["Meester"]. De Gezellen hebben hier een product ontworpen en gemaakt, vanuit hun eigen fascinatie, met het werk van de Meester als inspiratie. Verbindend thema dit jaar was ‘sports/streetwear’. Tijdens de nacht van de Mode op 8 juni toonden de Gezellen hun zelfontworpen kledingstuk, sieraad, accessoire of grafisch product. Tevens vertelden zij over het proces, de keuze voor hun product en wat ze geleerd hebben bij hun Meester.

Queen Nguyen

Queen is een young designer talent dat verbonden is aan New Arts Nijjmegen. Zij werd gekoppeld aan Esther Hörchner van Het Paradijs. Op de foto is te zien wat Queen ontwierp tijdens dit project. 

Terug naar overzicht