FINALE STAND OUT IN DOORNROOSJE

Battle om hoofdprijs in talentenjacht voor jonge rappers, zangers, dansers en producers

Op zaterdag 11 juni vindt in Poppodium Doornroosje de finale plaats van Stand Out, dé talentenjacht in de urban arts.

Tijdens de finale in Doornroosje zijn er ook optredens van I Am Aisha (van 'Zulke Dingen Doe Je') en Winne (van 'Lotgenoot). Kaarten voor de finale zijn vanaf nu verkrijgbaar.

HOOG NIVEAU

Voor de vijfde editie van de populaire talentenjacht organiseerde New Arts Nijmegen maar liefst vijf voorrondes in vijf steden: jong talent kon zich inschrijven in Heerlen, Den Bosch, Eindhoven, Venlo en Nijmegen. Ook jongeren van ver buiten de regio weten Stand Out inmiddels te vinden, zo bleek wel uit de inschrijvingen. En het niveau was buitengewoon hoog dit jaar: de jury had er een zware dobber aan om te bepalen wie van de deelnemers na de voorrondes door mochten naar de masterclasses. Percy Kruythoff, Akwasi Ø. Ansah en Gaetan Van de Sande verzorgden inspirerende masterclasses.

 

En nu is het dan tijd voor de grote finale, waarin de deelnemers niet alleen strijden voor de eerste plaats in hun discipline, maar ook voor de hoofdprijs: een professionele videoclip en budget voor de release.

FINALISTEN

De beste deelnemers van de masterclasses staan zaterdag 11 juni in de finale. In de categorie zang zijn de finalisten Zubeida, Jaden, Soess en Wolfsbayne. De producers die in de finale een beatbattle aangaan zijn Sliss Beats, Rahzan Dedawn en Diobyte. De rappers die in de finale tegen elkaar zullen strijden zijn deBrotherz, Pay, Eauxby, Team Affoe, De Belofte en McRouwkost. De finale dans is opgesplitst in twee onderdelen: solisten en crews. Er wordt gestreden tussen de danscrews van Outrageous en 5-Star, en in de categorie solodans neemt Luna Stienstra het op tegen Zoe Huizing.

KAARTEN NU VERKRIJGBAAR

Onder het toeziend oog van een deskundige jury, bestaande uit Winne, Hayzee, I am Aisha en Percy, strijden de deelnemers in de vier categorieën om de eerste plaats. Winne en I am Aisha geven bovendien allebei een spetterend optreden. Het belooft een geweldige avond te worden, vol spannende battles tussen zeer getalenteerde jongeren. Kaartjes à €5,- zijn verkrijgbaar. Aanvang 20:00 uur, zaal open 19:30 uur.

UPDATE: Winnaars Stand Out 2016 bekend. 

Zang: Jaden Kuipers
Beats: Sliss Beats
Rap: Team Affoe
Dans solo: Zoe Huizing
Dans crew: 5-Star!

Hoofdprijs: Team Affoe

NTV uitzending van finale Stand Out!

Terug naar overzicht