‘BLUT – skeere tijden’ zoekt nieuwe acteurs!

New Arts Nijmegen zoekt nieuwe acteurs voor ‘BLUT – skeere tijden’, een interactieve urban arts voorstelling over armoede en schuldenproblematiek onder jongeren in Nederland. New Arts Nijmegen wil met deze voorstelling bewustwording creëren, om zo te voorkomen dat veel jongeren zich in de schulden steken. BLUT is geschikt voor scholieren van het voortgezet onderwijs en mbo-scholen. 

Voor jongeren, door jongeren
BLUT is een voorstelling met spoken word, dans, zang en theater, over schulden en armoede onder jongeren. Het verhaal is gebaseerd op de ervaringen van de acteurs. Bij iedere voorstelling wordt het publiek uitgedaagd om de afloop van het verhaal te beïnvloeden. Is de oplossing voor financiële problemen echt zo simpel als het lijkt?

Nieuwe acteurs
Om de voorstelling te kunnen opvoeren zoekt New Arts nieuwe spelers. Interesse? Maandag 28 januari van 18.30-20.30 uur is er een open repetitie. Hiervoor studeer je een stukje tekst in en laat je een talent van jezelf zien (zang, dans, rap, spoken word, etc.). We zoeken spelers tussen de 16 en 27 jaar oud. Mail om je aan te melden naar crystal.hassel@gmail.com.

 

Terug naar overzicht