AUDITIES THEATERVOORSTELLING TO BE OR TO HAVE

New Arts Nijmegen, onderdeel van de Lindenberg Aldenhof, gaat van start met het maken van een theatervoorstelling met jongeren. Wil jij mee spelen in een theatervoorstelling over geld, het gebrek eraan en de verleiding van het hebben? Ben je tussen de 18 en 24 jaar? Meld je dan aan voor de auditie op vrijdag 12 januari 2018 in de Lindenberg Aldenhof (Aldenhof 13-90). Stuur een mail naar newarts@delindenberg.com om je aan te melden. Of bel 06-23062603 voor meer informatie.

Waar gaat de voorstelling over?
Vanuit New Arts gaan we met 8 jongeren een interactieve theatervoorstelling maken op basis van de ervaringen en verhalen van de spelers, waarin ook veel ruimte is voor rap, zang, dans en andere urban kunsten.

Wil jij ook altijd de nieuwste gadgets, de mooiste designerkleding, volg jij ook altijd de nieuwste trends en heb je nooit genoeg geld in the pocket? Sta jij graag op het podium? Heb je talent voor acteren en lijkt het je tof om mee te spelen in een theatervoorstelling over omgaan met geld, wat voor veel jongeren een item is in hun leven?

Introductieweekend
We starten met een introductieweekend (donderdag 25 t/m zondag 28 januari 2018) ergens in het land. Vervolgens repeteren we in februari en maart twee keer per week op woensdag en op vrijdag van 11 tot 13 uur. Van april t/m begin juli spelen we de voorstelling iedere week, in de Lindenberg Aldenhof en op 12 scholen.

Vergoedingen
De deelname aan het project is gratis. Reis- en verblijfkosten worden vergoed! Na afloop van het project krijg je een vergoeding van 500 euro voor je deelname.
 

Terug naar overzicht